Vacatures

Festivaltoppers
foodtruck medewerkers
gezocht!

Wil jij werken op de leukste (food)festivals en evenementen van Nederland en België?

Wat ga je doen?

Voor het komend seizoen zijn we opzoek naar festivaltoppers die onze verkopers willen zijn op diverse evenementen in Nederland en België.

Werkzaamheden

Als foodtruckmedewerker word je ingezet op allerlei verschillende evenementen. We staan op de leukste foodfestivals in Nederland en België en op kleine zakelijke evenementen.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit:

Samen met een collega zorg je ervoor dat de foodtruck geladen wordt en ga je onderweg naar het evenement. Eenmaal aangekomen zet je de truck neer, bouw je hem op en maak je de foodtruck verkoopklaar. Wanneer het evenement van start gaat ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en de beleving rondom de truck door je enthousiasme en pro actieve houding richting gasten/bezoekers. Na afloop lever je de truck schoon op, keer je met een voldaan gevoel weer terug naar huis of Bed&Breakfast/hotel en sluit je jouw werkdag af nadat je alles netjes hebt overgedragen.

FUNCTIE EISEN

Je bent stoer, enthousiast, opgewekt en flexibel. Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:
Representatief, spontaan, pro-actief,  verantwoordelijk en betrokken. Ervaring in de horeca en in het bezit van een rijbewijs B zijn een pré.

AANBOD

Je komt werken in een jong, enthousiast en gedreven team van evenementen medewerkers. Je ontvangt een marktconforme vergoeding op basis van een 0-uren contract aangevuld met leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij bieden

  • Meer dan prima vergoeding
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Gezellige werksfeer

Wat wij vragen:

  • Er is geen minimale opleiding vereist
  • Ervaring is niet vereist. Horeca ervaring is een pré.
  • Verkoop
  • Promotie

Solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur dan een originele motivatie, CV en foto.
chef@thebeardedbbqchef.nl