The Bearded BBQ Chef

Open het deksel en open de wereld van de BBQ

The Bearded BBQ Chef kookt en rookt voor u met heel veel plezier en verse smakelijke ingrediënten. Of het nu gaat om een familiereünie, een bedrijfsfeest of gewoon een gezellige barbecue met vrienden. Ontdek de mogelijkheden van de barbecue met heerlijke creaties die de eetlust opwekken voor meer en deel met ons deze passie.

DE CULINAIRE DROOM

Dromen zijn signalen vanuit ons onderbewuste. Onder de vorm van beelden en symbolen brengen ze boodschappen om inzicht te krijgen in onszelf, juiste stappen te zetten of belangrijke beslissingen te nemen, ze helpen op onze weg naar persoonlijke groei. Er zijn mensen die beweren dat ze niet dromen. In werkelijkheid herinneren ze zich hun dromen niet, maar ze hebben ze wel. Iedereen droomt. Wanneer je dromen gaat verklaren, vind je bij Barbecue: "Onbegrensde sociale gebeurtenissen"

Misschien wil je even gaan zitten als we je vertellen over het pièce de résistance van The Bearded BBQ Chef’s BBQ-menu’s.  Lomo al trapo, wilde zalm, hasselback potatoes, gepofte aubergine, reuzengamba’s in het zout en kabeljauw in gerookte boter. Dit ademt “BBQ-feest”. Als dit zelfs die zeldzame persoon niet behaagt die geen BBQ-fan is, zal niets dat doen!

♥ Smoked cheese; gerookte camembert met rozemarijn, tijm en oregano. Geserveerd met diverse dippers.
♥ Hot Smoked Salmon; warmgerookte zalmzijdes, gepekeld met grof zout, gekneusde zwarte peper en Bacardi. Afgerookt op Pecanhout. Geserveerd met een frisse citroenroom.
♥ Carpaccio van Picanha; Runderstaartstuk van het Black Angus rund. Zacht gegaard met een vleugje rookhout, vervolgens gegrild boven een houtskoolvuur. Vergezeld van rucola en limoencrème afgemaakt met Parmezaanse kaas.
♥ Dessert van rood fruit, vermengd met Parfait d’amour. Afgemaakt met gepofte marshmallows, een kaneelstokje en wat verse munt.

♥ Coquille van de plancha
♥ Gazpacho met gegrilde gamba’s
♥ Kabeljauwhaasjes in gerookte boter met salie. Geserveerd op mosterdsla en afgemaakt met kappertjes en geroosterde champignons
♥ Gegrilde ananas met likeur en lichtpittige bbq saus

 

Inhoud wissel

Contact us

Referenties

Tijdens een surprise party voor een van onze vrienden werd niet alleen duidelijk waar Abraham de mosterd haalt. Het werd al gauw duidelijk dat je de BBQ ook voor andere gerechten kunt gebruiken. Jacques heeft ons laten zien hoe je met andere producten voor grotere groepen de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Jacques had oog voor de sfeer van de avond en de groep en paste zich daar goed op aan. Van een hapje vooraf, diverse vlees en visgerechten tot een verrassend nagerecht. Het was heerlijk.
Wij kijken terug op een gezellige, culinaire en leerzame avond. Dank je wel Jacques!

Jacques heeft op ons evenement een mooie bijdrage geleverd. Naast de bereiding van een prachtig stuk vlees, heeft hij met onze gasten gesproken en zijn kennis ter beschikking gesteld. Jacques is een bijzonder aimabele, inspirerende man, ik weet zeker dat ik in de toekomst weer een beroep op hem ga doen.

We hired Jacques for a BBQ party and have got to know him as a friendly open person who is very good in his job. All guests were enthousiast about him, the way he worked en made contact with them. They enjoyed the dinner he prepared on the BBQ very much. We definitely would hire Jacques again for another BBQ party.

“Jacques is een kerel met passie voor zijn vak en dat enthousiasme draagt hij uit in zijn gerechten en zijn werkstijl. Geweldige catering gehad waar nog steeds over gesproken wordt”

Jacques heeft passie voor zijn vak. Hij levert goed vlees, heeft goede voorstellen en kan goed zaken uitleggen. Hij is creatief in zijn vak, durft uitdagingen aan te gaan. Kortom het is prettig met hem om te gaan.

Jacques heeft onlangs een bbq avond voor ons verzorgd op de zaak en heeft dat uitstekend aangepakt; vooraf heerlijke voorgerechten, perfecte kwaliteit vlees en dat gecombineerd met de meest heerlijke wijnen. Een echte aanrader!